“Αυτισμός: από την πρώιμη παρέμβαση στην ενήλικη ζωή”

2504 2023

Λόγω μεγάλης προσέλευσης κατά τη διεξαγωγή της ημερίδας με τίτλο «Αυτισμός: από την πρώιμη παρέμβαση στην ενήλικη ζωή» την Τρίτη 28/3/2023 και κατόπιν πολλαπλών αιτημάτων όσων δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο Σαράτση, Συγκρότημα Παπαστράτος, Βόλος.

Η εν λόγω ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (World Autism Awareness Day, Κυριακή 2 Απριλίου 2023) και της Παγκόσμιας Εβδομάδας Αποδοχής για τον Αυτισμό (World Autism Acceptance Week, 27 Μαρτίου- 2 Απριλίου 2023) από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Π.Μ.Σ «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μαγνησίας.

Εισηγητές: Δέσποινα Παπούδη, Επίκουρη Καθηγήτρια Π.Τ.Ε.Α., Νησιώτου Ιουλία, Αφυπ. Μέλος ΔΕΠ Π.Τ.Ε.Α., Στυλιανή Παπακώστα, Φυσίατρος, ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, Κατερίνα Ζιάρρα, Ψυχολόγος, Χρυσούλα Παπακυριάκου, Ειδική Παιδαγωγός, και Θώμη Σούλτη, Ψυχολόγος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν ζητήματα σχετικά με την πρώιμη παρέμβαση και την ενήλικη ζωή των ατόμων με αυτισμό.

Η ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό και στο τέλος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ. 24210 74756 και e-mail  maspecialed@uth.gr


Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε την αφίσα και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας:

http://upload.users.uth.gr/files/Afisa_4.4.2023.pdf

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο